Toss

Net begonnen met tennis? Wil je andere leden leren kennen? Of vind je het gewoon leuk om af en toe een potje tennis te spelen met andere clubleden? Wat je reden ook is: je bent altijd welkom bij de toss op de NTC!

Meedoen?

Neem dan je spelerspas mee naar de club. Op de club schudden we de pasjes van alle deelnemers en maken we groepjes van twee personen. Dit groepje dubbelt samen tegen ander ‘tossers’. Je speelt twee partijen. Na de eerste partij koppelen we je aan een andere partner. Iedere partij duurt ongeveer drie kwartier.

Wanneer is de toss?

Tossen kan op iedere dinsdagavond en donderdagmorgen. Op dinsdagavond is de toss van 20:00 uur tot 22:00 uur. Op donderdagochtend is de toss van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Wil je meetossen?

Zorg dan dat je een kwartier van tevoren in het clubhuis bent. We delen je dan in. De indeling is willekeurig, maar we houden wel rekening met speelsterkte. Na afloop kun je gezellig napraten of een lekker drankje doen.

Kom op tijd

Aanmelden voor de toss is niet nodig, maar kom wel op tijd. Zijn er op dinsdagavond meer dan 16 deelnemers? Dan speelt een deel van de deelnemers om 20:00 uur. En het andere deel om 21:00 uur. Degenen die er als eerst zijn, worden als eerst ingedeeld. Voor de toss reserveren we maximaal 4 banen. Je hoeft dus niet zelf een baan te reserveren.

Toss bij slecht weer

Er is in principe altijd een toss op dinsdag en donderdag. Ook in de winter. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat de toss een keer niet door gaat. Bijvoorbeeld bij slecht weer. Via email of whatsapp informeren we je hierover. Meld je hiervoor eenmalig aan.

• Toss op dinsdag: app je nummer naar Esmeralda via 06-30718432. Zij voegt je toe aan de whatsapp-groep.
  • Toss op donderdag: stuur een mail naar Ton via [email protected].

Aanmelden voor beide groepen mag natuurlijk ook!

Evaluatie toss op dinsdagavond

Vanwege de drukte op de dinsdagavond besloot het bestuur in 2020 om de toss op dinsdagavond te evalueren. Deze evaluatie vindt plaats op woensdag 8 december 2021. Heb je hierover vragen, opmerkingen of wil je even sparren? Dat kan altijd! Neem contact op met Esmeralda Cohen via 06-30718432 of [email protected].

Andere vragen?

Stel ze voor de toss op dinsdag aan Esmeralda Cohen, via 06-30718432 of [email protected]. Voor de toss op donderdag kun je terecht bij Ton van der Meer, via 06-41674967 of [email protected].