Inschrijven voorjaarscompetitie 2024 (senioren)

Vanaf nu kan je je inschrijven voor de senioren voorjaarscompetitie 2024. Lees deze toelichting goed door. De link naar het inschrijfformulier staat onderaan deze pagina!

Zaterdag druk
Afgelopen voorjaar was het elke zaterdag flink druk op het park. Daarom gaan we een maximum op het aantal teams voor de zaterdag zetten. In het geval zich meer dan 28 teams voor de zaterdag inschrijven, zullen wij genoodzaakt zijn om te gaan loten. Teams die afgelopen voorjaar al op de zaterdag speelden hebben hierbij voorrang.

Op de zondag is nog voldoende plek voor nieuwe teams en op de vrijdagavond is nog ruimte voor mix-teams.

Speelsterkte
Bij speelsterkte graag de verwachte, afgeronde, speelsterkte voor het voorjaar 2024 invullen (dus niet de actuele rating, maar bijvoorbeeld 7 of 8).

Teamvoorkeur
Voorkeur voor een team, of direct een heel team opgeven mag, maar de TC behoudt het recht om de teams opnieuw in te delen, of spelers toe te voegen, indien noodzakelijk.

17+ of 35+
Wanneer er een leeftijd bij de competitievorm staat, 17+ of 35+, betekent dat dat alle spelers minimaal die leeftijd moeten hebben (of in de loop van 2023 die leeftijd bereiken). Wanneer er geen leeftijd bij staat betekent dat dat er geen leeftijdslimiet is en dat er ook jeugdleden mee kunnen doen. Kijk dus goed in de lijst naar de competitievorm die je wilt spelen; dit zal misschien niet dezelfde zijn als je de afgelopen jaren hebt gespeeld. 

Vrijdagavond om de week! 
Ook dit voorjaar zal op de vrijdag om de week worden gespeeld. De ene week spelen de gemengde en 8&9 teams en de andere week spelen de dames en heren teams. Bovendien zijn er maar 5 speeldagen per competitie, waardoor de totale doorlooptijd voor de vrijdagavond 10 weken is (exclusief eventuele inhaaldagen). 

Wijziging aanbod competitievormen

  • Vrijdag: nieuw is Dames Dubbel 35+ en Gemengd Dubbel 35+
  • Zondag: Gemengd 4e t/m 6e klasse (of evt. lager) spelen 5 partijen (1DE-1HE-1DD-1HD-1GD)

8&9 Tennis
Deze vorm wordt aangeboden op vrijdagavond en zondagmiddag en is alleen voor mensen die net begonnen zijn met tennis. Er worden 2 dubbels gespeeld, het team bestaat uit minimaal 3 personen en de resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte.

Aanmelden

Je kunt jezelf, of je team, tot en met uiterlijk zondag 17 december aanmelden via dit INSCHRIJFFORMULIER.

Uitgebreide informatie over de voorjaarscompetitie en de speeldata vind je op de site van de KNLTB, zie deze link: informatie voorjaarscompetitie.

Vragen

Heb je nog vragen over de competitie? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Speeldata voorjaarscompetitie senioren 2024