Voorjaarscompetitie 2024 jeugd

Vanaf nu kan je je inschrijven voor de voorjaarscompetitie van de jeugd. Gebruik hiervoor het [inschrijfformulier].

Wat betekent het om competitie te spelen?
Als je tenniscompetitie speelt, dan speel je op zondagochtend in de maanden april, mei en begin juni wedstrijdjes tegen teams van andere clubs. Dit kan al vanaf 4 jaar. Afhankelijk van de leeftijd zijn er verschillende competitievormen. Zie Tenniskids voor een idee van welke vormen voor de jongste kinderen mogelijk zijn. Vanaf ongeveer 10 jaar kom je in een team van ongeveer 6 kinderen en speel je gedurende 7 zondagochtenden een enkel- en een dubbelwedstrijdje tegen teams van andere clubs. Voor veel kinderen is competitie spelen van grote toegevoegde waarde in aanvulling op tennisles vanwege het wedstrijdelement, het teamgevoel en omdat ze dan nog grotere vorderingen maken.

Speeldata
In onderstaande tabel zie je op welke data gespeeld wordt.

Aanmelden
Je kunt jezelf tot zondag 3 december aanmelden via dit [inschrijfformulier]. De jeugdcommissie deelt in overleg met Tennisschool Lembeck de teams in. We proberen hierbij rekening te houden met niveau en sociale aspecten. In het tekstveld ‘opmerkingen’ kan je eventuele voorkeur aangeven.   

Vragen?
Heb je hier vragen over, stel ze gerust aan de jeugdcommissie: [email protected]. We hopen je dit voorjaar te mogen zien schitteren op de baan.