Senior Plus Event - 3 juni 2022

Elk jaar organiseert de NTC het 'Senior Plus Event' (voorheen het 50+ “Open Eéndagstoernooi"). Aan dit gezellige en recreatieve dagtoernooi kunnen alle KNLTB-leden van 50 jaar en ouder meedoen. Op deze dag speel je samen met je partner drie of vier (gemengd) dubbelpartijen. Naast de leuke tenniswedstrijden draait het deze dag vooral om gezelligheid.

Wij zijn blij te kunnen melden dat wij dit jaar weer een Senior Plus Event op de Nootdorpse Tennisclub kunnen organiseren!
Op vrijdag 3 juni 2022 gaan we er een gezellig toernooitje van maken.

We starten met een kop koffie en wat lekkers. Vervolgens de baan op om wedstrijden van 40 minuten te spelen. Tussendoor is er tijd voor een heerlijke lunch en om circa 16 uur sluiten we af met de prijsuitreiking en een borrel.

Inschrijven kan op mijnknltb.toernooi.nl Hier kan je kiezen voor meedoen in Dames Dubbel, Heren Dubbel of Gemengd Dubbel. Let op beide partners moeten zich zelf aanmelden.

Kosten voor deze dag zijn € 12,50 per persoon.

Voor vragen kan je een e-mail sturen naar [email protected]