Overige activiteiten


NTC is een levendige vereniging. Er is veel te doen, zoals de clubkampioenschappen, het open toernooi, het senior plus event en de toss. En natuurlijk de competitie voor senioren en de jeugd. Maar we doen nog veel meer. Hieronder een greep uit het aanbod. Kijk voor ons volledig overzicht in de agenda

Vrij spelen  

Een lidmaatschap bij NTC biedt de mogelijkheid om onbeperkt vrij te spelen. Via de KNLTB ClubApp kun je een baan reserveren.  

Tennisles 

Wil je beter leren spelen? Meld je dan aan voor tennisles. Tennisschool Lembeck verzorgt het hele jaar training op onze club. Klik hier voor meer informatie. Of kijk op www.tennisschoollembeck.nl.  

Jeugdactiviteiten 

Speciaal voor de jeugd organiseren we diverse activiteiten:   

  • Het FUN kamp is een weekendkamp in het najaar. En is speciaal voor jeugd van 9-14 jaar. Tijdens dit kamp worden oneindig veel spellen gespeeld en er wordt weinig geslapen. 
  • Van oktober tot maart kun je meedoen aan de wintercompetitie voor de jeugd. Je speelt op zo’n 12 zondagmiddagen een wedstrijd van een uur tegen leeftijdgenoten binnen de club. Rond Kerst kan je promoveren of degraderen zodat het hele seizoen spannend blijft.  
  • Speciaal voor de allerjongsten is er het Tenniskids Worldtour programma. Dit zijn korte wedstrijdjes op zondagochtend waar je spelenderwijs leert tennissen.  
  • In de zomervakantie organiseert Tennisschool Lembeck een tenniskamp. Dit is een ideale manier om in de zomervakantie samen met andere jeugdspelers te werken aan je techniek en een toernooi te spelen.  
  • En dan zijn er nog de thematoernooien, de thema-toss middagen, jeugd-traint-jeugd en het familietoernooi.  

Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat de NTC organiseert!