Open toernooi

Befaamd in de regio is ons jaarlijkse open toernooi: de ‘DVDW Nootdorp Open’. Dit is een weektoernooi waaraan alle KNLTB-leden mee kunnen doen. Ieder jaar barst in juli dit sportieve tennisfestijn los op en naast de banen van onze tennisclub. Uiteraard met de gezelligheid zoals je die van de NTC gewend bent. Met live muziek, lekker eten en drinken en toptennis op ieder niveau. 

DVDW Nootdorp Open 2023: van 16 juli t/m 23 juli 2023!

Week 29 staat weer dikgedrukt in de agenda's! Van 16 tot en met 23 juli 2023 wordt er weer volop gestreden voor de prijzen in alle categorieën. Heb jij jouw dubbelpartner al opgetrommeld of ga je zelf voor de winst?

Inschrijven kan tot en met maandag 3 juli via mijnknltb.toernooi.nl. Maar let op: vol = vol!

 

DVDW PN2 Cup

Ook dit jaar kunnen de spelers in de hoogste categorie strijden om de DVDW PN2 Cup! De PN2 Cup is in het leven geroepen om het deelnemersveld in de 2 categorie nog sterker en groter te maken. De 2 categorie is het hoogste tennisniveau op zowel het toernooi van Pijnacker als Nootdorp. Om de PN2 Cup te kunnen winnen moet de speler/speelster aan beide toernooien deelnemen en uiteindelijk de meeste punten verdienen.

 

Gezellig weekprogramma

Naast tennissen staat gezelligheid deze week ook hoog in het vaandel. Tijdens het DVDW Nootdorp Open kan je elke dag heerlijk op de tennisbaan genieten van vers gemaakte maaltijden, drie avonden live muziek en worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder onze bekende kampioenenparade.

Houd onze social media pagina's in de gaten voor het volledige programma en meer informatie. Wij hebben er zin in!

  Volg DVDW Nootdorp Open op Instagram

 

Vragen?

Vragen over DVDW Nootdorp Open kan je stellen via [email protected]