Ons park

De Nootdorpse Tennisclub (NTC) is opgericht in 1960. Er werd gespeeld op twee banen aan de Julianastraat. Daarna is er getennist op de 'Gravelhof' aan de Kruisweg. Vanwege nieuwbouwplannen is het park in 2003 verhuisd naar de huidige locatie aan de Laan van Floris de Vijfde. De NTC telt ca. 1.000 actieve leden.  

12 tennisbanen 

Ons park heeft twaalf verlichte tennisbannen, twee harcdourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan. Er wordt gespeeld op 6 gravelbanen en 6 all weather Provision (smashcourt) banen. De Provision banen zijn het gehele jaar door bespeelbaar, behalve bij opdooi en sneeuw.  

Clubhuis 

De NTC heeft een gezellig clubhuis. Binnen is een bar met knusse zitjes. Buiten een zonnig terras met twee overkappingen. In het clubhuis kan alleen met pin of met de KNLTB-pas betaald worden.  

Verlichting 

De lichten op de banen kun je aandoen via het schakelbord in de gang van het clubhuis. Deze is altijd te bereiken via de deur aan de linkerzijkant. Let op! Als je lichten uit hebt gedaan, moet je minimaal een half uur wachten voordat je ze weer opnieuw aan kan doen.