Wie daag jij uit?

22 februari 2022


Doe mee aan de interne laddercompetitie! De laddercompetitie duurt t/m 30 november. De laddercompetitie is open voor iedereen. Jij doet toch ook mee? 

Hoe werkt een laddercompetitie?
Binnen de ClubApp zit een optie laddercompetitie. Klik hier op "inschrijven". Vervolgens kan je deelnemers uitdagen die (tot 5 plaatsen) boven je staan. Je speelt dus tegen spelers van jouw niveau. Je stelt een datum en tijd voor. Degene die jij uitdaagt, krijgt het verzoek in de email en kan deze datum accepteren of een tegenvoorstel doen. Binnen vijf dagen moet de wedstrijd gespeeld worden. Je reserveert een baan voor een uur en je telt alle games bij elkaar op. De uitslag geef je door via de ClubApp. Let op: dit kan pas 2 uur na aanvang van de wedstrijd. Afhankelijk van de uitslag verandert jouw ranking in de deelnemerslijst. Je kunt gelijk weer een volgende speler uitdagen. 

Hoe kan ik mij inschrijven? 
Je schrijft je in via de ClubApp. Let op: het is belangrijk dat je inlogt onder de naam van het lid dat zich wil inschrijven. Lees in de bijlage hieronder meer over hoe je je kunt inschrijven en over de spelregels.

Vragen over de laddercompetitie? 
Stel ze via mail aan [email protected]

Nieuwscategorieën