NTC bestuur zoekt vertrouwenspersonen en vrijwilligers voor de RAC-commissie

06 april 2022

Het bestuur roept leden op zich aan te melden voor twee nieuwe commissies: de Fair Play commissie en de Recreatie Activiteiten Commissie (RAC). Lees hier meer over de commissies en hoe je kunt aanmelden.

Vertrouwenspersonen
De Fair Play commissie krijgt de taak om een plezierige en veilige omgeving voor leden op de NTC te bewaken. Annique gaat de commissie in eerste instantie opzetten. Voor de commissie zoekt het bestuur twee vertrouwenspersonen. Naast meehelpen bij het opzetten van de commissie vang je als vertrouwenspersoon leden op indien nodig. Je begeleidt en ondersteunt ze. Bijvoorbeeld in situaties waar sprake is van grensoverschrijdend gedrag of pesten. Het bestuur zoekt het liefst een man en een vrouw. En bij voorkeur iemand die nog geen vrijwilliger is bij onze vereniging. Kun je goed luisteren, je goed inleven in de ander en ben je makkelijk benaderbaar? Meld je dan aan bij het bestuur!

Recreatie Activiteiten Commissie
Voor deze nog op te richten commissie zoekt het bestuur vrijwilligers die het leuk vinden om niet-tennis gerelateerde activiteiten op de club te organiseren. Denk aan een pub-quiz, een BBQ of workshops. Zit je vol met creatieve ideeën en vind je het leuk om te organiseren? Meld je dan aan!

Aanmelden
Voor vragen of aanmelden kun je een mail sturen naar Esmeralda Cohen via [email protected]