Geef je nu op voor Voorjaarscompetitie 2022 (senioren)

05 november 2021

Terwijl de laatste wedstrijden van de huidige competitie nog gespeeld worden, is het ook al weer tijd om je op te geven voor de voorjaarscompetitie 2022. Dit kan vanaf nu via de nieuwe website van de Nootdorpse Tennisclub. Inschrijven kan tot en met zondag 12 december. Op het inschrijfformulier staan de aangeboden competitievormen per dag.

8/9 competitie
Nieuw in het voorjaar is de 8/9 competitie op de vrijdagavond, speciaal voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9 (17+). Je speelt dan in totaal 2 dubbels.

Wijzigingen vrijdagavond
Let op: er zijn ten opzichte van eerdere jaren wijzigingen in de vrijdagavond-competitie! Met ingang van 2022 wordt op de vrijdagavond om de week gespeeld. De ene week spelen de Heren en de Dames teams. De andere week spelen de Mix teams en de 8/9-teams. Ieder team heeft in totaal 5 speelavonden in plaats van 7. Gezien het grote aantal vrijdagteams heeft de TC een maximum aan het aantal teams gesteld en kan het zijn dat er ook dit keer weer geloot gaat worden. Lees de informatie op de inschrijfpagina voor de competitie daarom goed door.