Corona update: horeca en toegangsbewijs

Vanaf 25 september vervalt de 1.5 meterregel. Er gelden nog wel een aantal voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo is voor het gebruik van de horeca op sportlocaties een coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt alleen binnen. De maatregelen voor de horeca buiten zijn wat versoepeld. In november bekijkt het kabinet de situatie opnieuw en bepaalt dan of er nog maatregelen nodig zijn.

Wat betekent dit voor onze club?

• Er is een looproute langs de bar. De deuren aan de zijkant van het clubhuis zijn open. De deuren aan de voorkant van het clubhuis zijn gesloten. Dit om het horecagedeelte duidelijk te maken. De toiletten zijn bereikbaar.
  • Voor gasten die binnen in het clubhuis een hapje of drankje willen eten of drinken, is een coronatoegangsbewijs nodig.
  • Wilt u gaan zitten in het horeca gedeelte? Dan kunt u bestellen aan de bar en aan een tafel plaatsnemen. De barmedewerker brengt de bestelling bij u en controleert uw QR-code met de QR scanner. Wij controleren vanaf 14 jaar en ouder.
  • Bij het afhalen van drankjes of hapjes in het clubhuis is geen coronatoegangsbewijs nodig. U kunt deze nuttigen op het terras of langs de baan. Heeft u iets besteld dat nog klaargemaakt moet worden? Dan vragen wij u buiten te wachten aan de rechterkant van het clubhuis. Dit staat ook duidelijk in het clubhuis aangegeven.