Schrijf je voor 6 juni in voor de senioren (najaars)competitie 2021!

Zoals bekend is de voorjaarscompetitie 2021 verplaatst naar het najaar. De naam van deze competitie is: KNLTB Senioren Competitie 2021. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deze competitie! Alles over de inschrijving en het formulier vind je onder het kopje competitie > KNLTB Competitie Senioren 2021. Inschrijven kan tot 6 juni.

Alle captains van de teams die zich voor het voorjaar hebben aangemeld hebben inmiddels een mail gekregen om te vragen of hun team mee wil doen in het najaar. Daarnaast kun je je ook individueel inschrijven voor het najaar. Omdat veel teams uit het voorjaar doorschuiven naar het najaar weten we niet zeker of we alle individuele inschrijvingen kunnen plaatsen, maar we gaan ons best doen. Een heel team opgeven mag natuurlijk ook; daar is op alle dagen ruimte voor, behalve op vrijdagavond, hiervoor kunnen geen nieuwe teams meer aangemeld worden. Verder is de zondag vaak druk ivm alle jeugdteams die alleen op die dag spelen.