Nieuws

Doe van 22 mei t/m 31 juli mee aan de interne laddercompetitie voor senioren

De NTC organiseert een laddercompetitie voor senioren ter vervanging van de reguliere competitie. Schrijf je zo snel mogelijk in via de KNLTB clubapp. 

Laddercompetitie voor senioren
De banen zijn allemaal bespeelbaar, het zonnetje breekt door; wat zouden we allemaal graag weer wat wedstrijdjes tennissen. Dat kan! Doe mee aan de interne laddercompetitie! Vanaf 22 mei gaat de laddercompetitie voor de senioren van start en deze duurt t/m 31 juli. De laddercompetitie is open voor alle senioren leden, dames en heren gescheiden. Schrijf je nu in, dan kan je de komende 2 maanden toch nog competitief tennissen! Daarnaast is het ook nog geheel gratis! 

Hoe werkt een laddercompetitie?
Binnen de clubapp zit een optie laddercompetitie. Klik hier op "inschrijven" Vervolgens kan je deelnemers uitdagen die (tot 5 plaatsen) boven je staan; je speelt dus tegen spelers van jouw niveau. Je stelt een datum en tijd voor, degene die jij uitdaagt, krijgt het verzoek in de email en kan deze datum accepteren of een tegenvoorstel doen. Binnen vijf dagen moet deze wedstrijd gespeeld worden. Je reserveert een baan voor een uur en je telt alle games bij elkaar op. De uitslag geef je door via de clubapp (let op dit kan pas 2 uur na aanvang van de wedstrijd) en afhankelijk van de uitslag verandert jouw ranking in de deelnemerslijst. Je kunt gelijk weer een volgende speler uitdagen. 

Hoe kan ik mij inschrijven? 
Je schrijft je in via de clubapp. Let op: het is belangrijk dat je ingelogd bent onder de naam van het lid dat zich wil inschrijven; je ziet alleen de laddercompetities als je voldoet aan de criteria.  Zie meer informatie voor uitleg over hoe je je kunt inschrijven en over de spelregels.

Vragen over de laddercompetitie? Stel ze aan tc@nootdorpsetennisclub.nl

De interne laddercompetitie; schrijf je zo snel mogelijk in! Wie ga jij uitdagen?

LET OP: De corona regels zijn nog steeds van toepassing dit betekent dat er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn. 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Vragen over het lidmaatschap kunnen gemaild worden naar: ledenadministratie@nootdorpsetennisclub.nl

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl