Doe mee aan de interne laddercompetitie voor de jeugd: schrijf je in voor 25 april!

De banen zijn bespeelbaar en het zonnetje breekt steeds vaker door. Wat zouden we allemaal graag weer wat wedstrijdjes tennissen. En dat kan! Doe mee aan de interne laddercompetitie voor de jeugd! De laddercompetitie start op 26 april en duurt tot 1 juni. En is open voor alle jeugdleden. Schrijf je in via de KNLTB Clubapp, dan kan je in de meivakantie lekker tennissen!

Andere jeugdleden uitdagen
Als je je inschrijft voor een interne laddercompetitie, wordt je ingedeeld op leeftijd en niveau. Na inschrijving kun je jeugdleden die ook meedoen uitdagen om tegen je te spelen. Je kunt iemand uitdagen die maximaal vijf plaatsen boven je staat. Je speelt dus altijd tegen spelers van jouw leeftijd en niveau.

Hoe werkt een laddercompetitie?
Via de KNLTB CLubapp kun je een ander jeugdlid uitdagen. Je stelt een datum en tijd voor. De persoon die jij uitdaagt, krijgt dan een email. Hij of zij kan de datum accepteren of een tegenvoorstel doen. Jullie moeten binnen vier dagen de wedstrijd spelen. Je reserveert een baan voor een uur en je telt alle games bij elkaar op. De uitslag geef je door via de KNLTB Clubapp. En afhankelijk van de uitslag verandert jouw ranking in de deelnemerslijst. Je kunt na een wedstrijd gelijk weer een volgende speler uitdagen.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Je schrijft je in via de KNLTB Clubapp. Klik hier voor een uitgebreide uitleg en de spelregels. Let op: het is belangrijk dat je inlogt onder de naam van het lid dat zich wil inschrijven. Je ziet alleen de laddercompetitie als je voldoet aan de criteria van die ladder (zoals leeftijd of speelsterkte).

Tot slot
Houdt rekening met de geldende coronamaatregelen. Er mag dus geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden. Heb je vragen over de laddercompetitie? Stel ze gerust aan jeugd@nootdorpsetennisclub.nl

De interne laddercompetitie voor jeugd. Schrijf je in voor 25 april. Wie ga jij uitdagen?