Avondklok vanaf zaterdag 23 januari: park sluit om 20.30 uur

Het kabinet heeft een aanscherping van de maatregelen afgekondigd. Vanaf zaterdag 23 januari geldt een avondklok van 21.00 uur tot 4.30 uur.

Om aan deze nieuwe maatregel invulling te geven, wordt het afhangsysteem vanaf 20:00 uur geblokkeerd. Tennislessen gaan door tot 20.30 uur. Les je van 20.00 tot 21.00 uur of van 21.00 tot 22.00 uur? Dan ontvang je nog nadere informatie van de tennisschool. Het park sluit om 20.30 uur.

• De avondklok geldt voor alle leeftijden.
  • De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd.
  • De avondklok gaat zaterdag 23 januari in en geldt voorlopig t/m 9 februari.
  • De maatregelen van de huidige lockdown blijven van kracht. Lees in dit bericht meer over deze maatregelen.

Lees hier het volledige bericht van de Rijksoverheid over de avondklok.