Indeling banen winter 2021

Je hebt zin om een balletje te slaan. Je opent de KNLTB ClubApp om een baan te reserveren. Bah, geen baan meer beschikbaar! Lees hier waarom er op dit moment minder banen beschikbaar zijn.

Je hebt zin om een balletje te slaan. Je opent de KNLTB ClubApp om een baan te reserveren. Bah, geen baan meer beschikbaar! Hieronder leggen wij uit waarom er op dit moment minder banen beschikbaar zijn.

Alleen enkelspel
Door corona is alleen enkelspel toegestaan. Dat betekent dat per baan slechts twee spelers tegelijkertijd mogen tennissen.

Niet alle gravelbanen zijn bespeelbaar
Door de weersomstandigheden zijn vier van de zes gravelbanen gesloten tot het begin van het voorjaarsseizoen. Het gaat om baan 1, 2, 7 en 8. Mark (onze groundsman) probeert baan 5 en 6 zoveel mogelijk bespeelbaar te houden. Toch kan het voorkomen dat ook deze banen worden gesloten. Iedere ochtend bekijkt Mark voor 9.00 uur of de banen bespeelbaar zijn. Zo ja, dan kun je ze reserveren via de KNLTB Clubapp. Zijn op het park de netten van banen naar beneden gedraaid? Ga niet de baan op, omdat je de baan dan ernstig kan beschadigen!

Tennisschool
Zoals afgesproken in het baanreglement heeft de tennisschool recht op de helft van alle beschikbare all weather banen. Dat betekent dat de tennisschool drie banen mag bezetten voor lessen. In overleg met het bestuur, kan de tennisschool extra banen huren. Hierdoor kan het op sommige avonden en tijden voorkomen dat de tennisschool vier banen in gebruik heeft. Klik hier voor een overzicht van de baanbezetting voor januari en februari 2021.

Kom spelen op minder drukke tijden
Zoals hierboven uitgelegd zijn op dit moment dus minder banen beschikbaar op doordeweekse dagen van 19:00-22:00 uur. Overdag en in het weekend is er veel meer baancapaciteit. Wil je een balletje slaan? Overweeg dan om dit overdag of in het weekend te doen.

Meedenken?
Er zijn de afgelopen tijd veel nieuwe leden bijgekomen. Ook de animo om te lessen is groot. Daarom bekijkt het bestuur hoe we de bezetting van de banen het beste in kunnen richten voor de rest van het jaar. Zodat zoveel mogelijk leden kunnen spelen. Ook het aanpassen van het baanreglement staat op de agenda. Vind je het leuk om mee te praten/mee te denken? Stuur dan een email naar voorzitter@nootdorpsetennisclub.nl.

Met vriendelijke groet,