Lockdown verlengd t/m 9 februari: tennis buiten blijft mogelijk

Het kabinet heeft vanavond aangekondigd dat de ‘lockdown’ wordt verlengd met 3 weken. Dit is nodig om het snel oplopend aantal besmettingen tegen te gaan. De maatregelen gelden tenminste tot en met dinsdag 9 februari. Op dinsdag 2 februari maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 9 februari.

Wat zijn de maatregelen voor tennis?

• Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis spelen met 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan buiten (excl. trainer).
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.

Lees hier het hele bericht van de KNLTB op hun website.