Dubbelen en trainen met 4 per baan mag weer vanaf 19 november

Vanaf donderdag 19 november gaan de maatregelen zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gelden: sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is dus vanaf morgen weer toegestaan.

Kijk voor alle maatregelen rondom Corona op de speciale pagina onder het kopje 'Algemeen' of klik hier.

Op de website van de KNLTB zijn de regels met betrekking tot Corona en de tennissport ook te lezen.