Tot 19 november geen dubbelspel meer

Vanaf 22.00 uur vanavond, 4 november, gaan de extra maatregelen in die de regering heeft aangekondigd om de verspreiding van het Corona-virus in te perken. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel. Wij kunnen de komende twee weken blijven spelen, maar wel met meer beperkingen:

• De komende 2 weken is voor volwassenen (vanaf 18 jaar) alleen enkelspel toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer).
  • Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.

Vanaf 19 november vallen we terug naar de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober. Naar verwachting zullen we dit tot half december moeten volhouden.

Lees hier het gehele bericht van de KNLTB op hun website.