Nieuws

Competitie per direct beƫindigd en andere maatregelen vanaf 14 oktober 2020

Het kabinet heeft dinsdag 13 oktober extra maatregelen aangekondigd om de opmars van de Corona-virus een halt toe te roepen. Een van de maatregelen is het stopzetten van amateursportwedstrijden. Op deze manier worden het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contactmomenten tussen mensen verminderd. Dit betekent dat de competitie per direct stop gezet is. Alle openstaande partijen worden door de KNLTB op 'niet gespeeld' gezet. Hiervoor hoef je zelf dus geen actie te ondernemen. Gestaakte partijen worden niet meer uitgespeeld en zullen daarom niet worden verwerkt. 

Na de persconferentie was er even onduidelijkheid over het wel of niet mogen dubbelen. De KNLTB heeft hier inmiddels meer duidelijkheid over gegeven. Dubbelen mag nog wel, mits de spelers bewust minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar behouden. 

De maximale groepsgrootte is 4 personen. Bij een training wordt de trainer hier niet bijgeteld. Kijken naar trainingen of naar mensen die vrij spelen is nog steeds niet toegestaan.

Na het clubhuis en het terras, zijn nu ook de kleedkamers gesloten. Bij hoge nood kan nog wel gebruik gemaakt worden van de toiletten. Water kan nog wel getapt worden uit de kraan aan de rechter-zijkant van het clubhuis. De AED en een verbanddoos zijn bereikbaar in het halletje bij het afhangbord.

Alle maatregelen kan je nalezen op deze pagina van de NTC en op de website van de KNLTB.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Vragen over het lidmaatschap kunnen gemaild worden naar: ledenadministratie@nootdorpsetennisclub.nl

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl