Halloweentoernooi voor de jeugd op 21 november

Doe je ook mee met het Halloweentoernooi? Het is op zaterdag 21 november van 14:30-17:00 uur voor alle NTC-jeugdleden tot en met 12 jaar.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar jeugd@nootdorpsetennisclub.nl. Je kunt je individueel aanmelden: wij maken leuke koppels en delen op niveau in. Leuk als je verkleed komt in halloweenstijl.

Na een paar korte wedstrijdjes in verschillende samenstellingen, ronden we de middag geheel in stijl af met wat lekkers en een potje weerwolven.