Wintercompetitie jeugd 2020-2021

Van eind november tot begin maart vindt bij NTC de interne wintercompetitie plaats. Voorheen vond deze wintercompetitie plaats in de ballonhal, nu deze er niet meer is, worden de wedstrijden buiten gespeeld.

Afhankelijk van het aantal deelnemers speel je ongeveer om de week een wedstrijd van een uur (oranje een half uur) op zondagmiddag.  Kan je een keer niet, dan spreek je gewoon met je tegenstander een andere datum af. Je wordt ingedeeld in een poule en halverwege de competitie kan je promoveren of degraderen zodat het altijd uitdagend blijft.

Meld je voor 8 november aan via toernooi.nl (Wintercompetitie jeugd 2020 2021 NTC Nootdorp); het inschrijfgeld is 5 euro.