Nieuwe Coronaregels: Clubhuis dicht, tennissen blijft mogelijk

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om de opmars van het aantal Corona-besmettingen in te dammen. Deze regels treffen ook de tennissport. Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur is daarom het NTC Clubhuis, voor in ieder geval de komende drie weken, gesloten. Kleedkamers en toiletten zijn wel toegankelijk via de linker-zijdeur van het clubhuis.

Vrij spelen, wedstrijden en trainingen blijven gewoon mogelijk. Toeschouwers zijn echter niet meer toegestaan. Uitzondering hierop vormen jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners, scheidsrechters/tellers bij thuiswedstrijden, coaches/begeleiders en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden en onderdeel uit maken van het begeleidende team.

Alle spelers moeten na de training, vrij spelen of wedstrijd het park meteen verlaten.