Beperkt vrijspelen tijdens competitie

De competitie gaat dinsdag 8 september weer van start. Na het afgelasten van de voorjaarscompetitie mogen wij dit najaar weer wedstrijden spelen. Dit betekent wel dat op vrijdagavond vanaf 19 uur, zaterdag tussen 10 en 18 uur en zondag tussen 9 en 19 uur weinig tot geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.

Let op: zondagochtend 6 september start de jongste jeugd met de competitie, zij gebruiken niet alle banen, maar zullen bij regen alle smashcourt banen in gebruik moeten nemen.

Wil je vrij spelen tijdens deze dagen, kan je het beste even naar het Clubhuis bellen (015 3108230) om te vragen of er toevallig banen vrij liggen.

Ter info: De competitie loopt van 8 september tot en met 25 oktober, met een mogelijke uitloop tot en met 15 november.