Registratie bezoekers NTC in verband met Covid-19

In verband met Covid-19 zijn wij als tennisvereniging verplicht om de gegevens bij te houden van de mensen die ons park bezoeken.

Wij vragen bezoekers (die niet komen tennissen) daarom om uw gegevens in te vullen via het scannen van onderstaande QR-code. Deze QR-code is ook beschikbaar bij de bar en op verschillende strategische plekken op het park. Scannen kan door middel van de fotocamera op uw mobiele telefoon, u wordt dan automatisch doorverwezen naar een internetpagina.

Registreren hoeft niet als je een baan hebt gereserveerd of een officiële wedstrijd komt spelen. Dan weten we namelijk al dat je aanwezig bent op het park.

Uw gegevens zijn veilig bij ons, wij behandelen uw gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Indien de qr-code niet werkt, kunt u ook op deze link klikken.