Dubbeltoernooi op herhaling op 1 augustus 2020, Inschrijving geopend!

Op zaterdag 1 augustus 2020 organiseren wij weer een gezellig dubbeltoernooi van 14:00 tot 17:00 (13:30 aanwezig zijn). Er wordt op speelsterkte gespeeld.
Alleen senioren kunnen zich hiervoor inschrijven. Je kunt inschrijven als dubbel maar ook alleen, dan zorgen wij voor een partner.
Je kunt ook inschrijven met een introducé.
De kosten zijn €10,- per persoon.
Zowel jij als je partner moeten inschrijven!!!
Hier is bij inbegrepen: Koffie/thee bij aankomst, aangeklede borrel en 3 consumptiebonnen voor een drankje. Je speelt minimaal 3 partijen.
Je kunt je deze keer inschrijven via toernooi.nl waar je ook meteen kunt betalen.
Je kunt inschrijven via deze link.
Bij 80 deelnemers (40 dubbels) zitten we vol. De inschrijving sluit op donderdag 30 juli of eerder wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Tot zaterdag 1 augustus,

Jaap & Roel