Clubhuis en terras weer open vanaf 1 juli!

Hoeraaa! Vanaf 1 juli mogen het clubhuis en het terras weer open. Wat zijn wij daar als club blij mee. Nu kan iedereen voor of na het tennissen weer een consumptie halen bij de bar. Natuurlijk gelden er nog wel bepaalde regels. Zo zijn er looproutes en speciale in- en uitgangen.

Park
Er zijn geen looproutes meer, wij vragen u zelf rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Let daarbij ook op de regels aangegeven vanuit de KNLTB. Deze zijn terug te vinden op deze website en die van de KNLTB.

Terras
Op het terras staan de stoelen en tafels ingericht volgens de 1,5 meter regels vanuit de horeca. Wij vragen u deze niet te verplaatsen. Er zijn geen looproutes aangegeven, wij vragen u zelf rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Clubhuis
Bij binnenkomst vragen wij iedereen de handen te desinfecteren. Ingangen zijn bij de toiletten en de rechter zijdeur. Uitgang is in het midden van het clubhuis direct het terras op. Bestellen kan aan de bar vanaf de hoge tafel. Wij verzoeken u zoveel mogelijk contactloos te betalen. Uw bestelling wordt klaargemaakt en op een dienblad op de bar gezet. Ook vragen wij maximaal 1 persoon de bestelling te laten doen. Binnen zijn er 24 zitplaatsen volgens de 1,5 meter regeling neergezet. Daarom ook hier het verzoek deze niet te verplaatsen. Graag na afloop uw lege glazen op de bar bij de keuken terugzetten.

Openingstijden park

• Maandag t/m vrijdag 09:00-23:00
  • zaterdag en zondag 09:00-23:00

Openingstijden bar

• Maandag t/m vrijdag 09:00-23:00 (laatste ronde 22:30 uur)
  • Zaterdag en zondag 09:00-18:00

Alles staat duidelijk aangegeven met pijlen en posters!

Voor vragen kunt u terecht bij het barpersoneel.