Nieuws

Appgroep voor de jongste leden (jeugdspelers tot ongeveer 10 jaar die spelen met de oranje bal)

Nu de Coronamaatregelen steeds verder versoepeld worden en het op het tennispark bij de NTC weer steeds drukker wordt, kunnen wij ons voorstellen dat ook jullie, de jongste leden, graag weer eens een partijtje spelen. Soms is het lastig om iemand te vinden om mee te spelen.

Daarom hebben we het volgende bedacht: voor de kinderen (en ouders) die dat leuk zouden vinden, kunnen we een app-groep aanmaken waarin jullie gemakkelijk contact kunnen leggen en af kunnen spreken om te enkelen of te dubbelen. 

Zodra het clubhuis weer open mag, kunnen we bij voldoende animo ook de lijnen voor een driekwart baan en oranje ballen onder het bankje in de hal bij het afhangbord klaar leggen. 
Het is de bedoeling dat er op zijn minst 1 ouder meekomt ter begeleiding, indien er meer ouders zijn, houden zij zich uiteraard aan de coronamaatregelen. 

Mocht je interesse hebben om toegevoegd te worden aan de app-groep, dan stuur je een berichtje met je naam (en/of die van je kind) en het berichtje dat je graag toegevoegd wilt worden aan de appgroep voor oranje spelers naar Anneke Wieman (jeugdcommissie) : 06-86808911.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Vragen over het lidmaatschap kunnen gemaild worden naar: ledenadministratie@nootdorpsetennisclub.nl

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl