Welke NTC activiteiten gaan wel of juist niet door deze zomer

De Jeugd-commissie, de Technische commissie en tennisschool Lembeck hebben de NTC activiteiten die gepland stonden voor de komende maanden besproken. Veel evenementen mogen/kunnen voorlopig helaas niet door gaan en zijn dus geschrapt. Gelukkig is niet alles geschrapt. Ook zijn er ook nog een aantal onderdelen waarover de definitieve beslissing pas op een later tijdstip genomen kan worden.

Hieronder een overzicht van de evenementen en de genomen beslissingen.

• Maak Kennis met Tennis, 7 juni: gaat in principe door. Mensen die zich hadden ingeschreven voor deze kennismaking worden apart benaderd. Een aangepast programma volgt nog.
  • Clubkampioenschappen Enkel en Dubbel, 15-28 juni: afgelast
  • Marathon en feestavond, 3-4 juli: afgelast
  • Jeugd-traint-jeugd, 1 en 8 juli: gaat vooralsnog door
  • Friettoss/feestavond jeugd, 10 juli: gaat vooralsnog door
  • Familietoernooi met BBQ, 11 juli: afgelast
  • DVDW Open Toernooi, 11-19 juli: afgelast
  • TSL tenniskamp, 20-24 juli: afgelast (trainingen gaan wel door in deze week), mogelijk volgt een alternatief programma in de week van 27-31 juli
  • Open Jeugdtoernooi, 24-29 augustus: beslissing hierover volgt uiterlijk half juni.
  • TSL vrijdagavondtoernooi, 4 september: gaat vooralsnog door
  • Regio Cup, 5-6 september: hierover is nog geen zekerheid