Welke gegevens van mij zijn zichtbaar in de ClubApp?

Standaard zijn in de ClubApp jouw pasfoto, telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar voor de andere leden van de NTC.

Als je niet wilt dat andere leden bepaalde informatie over jou kunnen zien kan je dit uitzetten (verbergen) door op het tabje 'Meer' te drukken en dan op het icoontje met de schuifbalkjes rechtsbovenin. Hier kom je in een menu waar je kan kiezen om jouw pasfoto, telefoonnummer, mobiel nummer en/of e-mailadres zichtbaar te laten zijn of te verbergen.

Toch willen wij iedereen vragen om minimaal 1 contactmogelijkheid zichtbaar te laten, zodat onderlinge communicatie op een eenvoudige manier mogelijk blijft. De ledenlijst is namelijk alleen bereikbaar voor de NTC-leden.