Senioren mogen vanaf 11 mei ook de baan weer op!

Hoera! Wij zijn superblij dat iedereen weer mag tennissen. Vanaf maandag 11 mei mogen ook de senioren weer een balletje slaan. Net zoals bij de jeugd moeten ook de senioren zich hierbij wel aan bepaalde regels houden. Deze regels staan onder Algemeen > Corona - aangepaste regels vanaf 11 mei.

De belangrijkste aanpassingen zijn:

• volwassenen (personen van 19 jaar en ouder) mogen met maximaal 2 personen op 1 baan mogen om vrij te tennissen;
  • voor iedereen geldt: vooraf online reserveren via de ClubApp is verplicht.

Wij gaan er vanuit dat deze regels voldoende zijn. Het kan zo zijn dat we in de komende tijd dingen moeten aanpassen. Dit melden wij dan altijd op deze website. Dus kijk hier regelmatig op.