Verwarming ballonhal stuk

Onlangs is geconstateerd dat in het verwarmingselement van de ballonhal een scheur is ontstaan. Na spoedberaad met de leverancier is besloten voorlopig het verwarmingselement uit te schakelen zodat er geen gevaar bestaat voor de mensen die in de ballonhal spelen.

Nu blijkt dat deze scheur in het verwarmingselement alleen gerepareerd kan worden als de ballonhal wordt afgebroken. Om toch iedereen te kunnen laten tennissen in de hal, is besloten om de ballonhal tot 30 maart te laten staan, maar dan zonder verwarming. De scheur in het verwarmingselement zal dan gerepareerd worden als de hal op 30 maart wordt afgebroken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht, en dat de buiten temperaturen redelijk aangenaam blijven.

Mvg, Richard Schrama