Help mee met opbouw ballonhal

Het is al bijna weer zover, het winterseizoen komt eraan. De ballonhal wordt op maandag 28 Oktober weer opgebouwd. Daar hebben wij een grote enthousiaste groep vrijwilligers voor nodig om dat voor elkaar te krijgen. Wilt u meehelpen, dan wordt dat ten zeerste gewaardeerd. Vanaf 17.00 uur starten wij met de opbouw. Vele handen maken het werk lichter, dus komt allen. Voor het eten en een drankje tussendoor en na afloop wordt gezorgd. Doe wel kleding aan die vies mag worden.

Laat even weten of je kan en hoe laat je kan komen. Opgeven via mail mahewilvandoorn@gmail.com of via app 0621969038

Tot de 28ste

De ballonhalcommissie, Mark en Wim