Nieuws

RegioCup 2019 - 7 en 8 september bij de NTC

De Regio Cup Delft is het kampioenschap tussen de vier verschillende clubteams van tennisverenigingen uit Delft en omstreken. De clubs NTC, TVP, DDH en DTB strijden tegen elkaar voor de winst! 

Dit jaar wordt de Regio Cup in het weekend van 7 & 8 september gespeeld op de Nootdorpse Tennisclub. Op zaterdag 7 september worden de halve finales vanaf 10:30 uur gespeeld. De eerste halve finale wordt gespeeld tussen NTC en TVP en de tweede halve finale tussen DTB en DDH. Op zondag 8 september zal vanaf 09:00 uur de strijd los barsten in de finale. 

Naast de vele topwedstrijden op het park zijn er genoeg andere activiteiten. Start de zaterdag met een stukje taart in de eigen clubkleuren, geniet in de avond van een heerlijke BBQ en geef je op voor Ome Gurb’s Pub Quiz! En natuurlijk vergeten we de kinderen niet, die kunnen zich zaterdagmiddag laten schminken. Op de zondag gaan we natuurlijk weer verder met een heerlijke poffertjeskraam op het terras en daarnaast de spannende finales tussen de vier clubs. Wie gaat er dit jaar met de beker naar huis en wie moet de rode lantaarn mee terug naar de club nemen? 

Wij verwachten natuurlijk dat iedereen het NTC Team komt aanmoedigen. Trek je meest groene outfit aan en schreeuw ons team naar de overwinning! 

Vanwege de Regio Cup zullen er op zaterdag 7 en zondag 8 september geen banen zijn om vrij te spelen. 

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Vragen over het lidmaatschap kunnen gemaild worden naar: ledenadministratie@nootdorpsetennisclub.nl

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl