Nieuws

Week programma DVDW Nootdorp Open 2019 bekend!

Zet week 29 dikgedrukt in je volle agenda. Van 13 t/m 21 juli barst het tennisfestijn op en naast de tennisbanen van de Nootdorpse tennisverenging weer los. Uiteraard weer met veel gezelligheid, een buitenkeuken, cocktails, live muziek, DJ’s, een muziekquiz en toptennis op ieder niveau. En na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer gestreden om de felbegeerde PN2 Cup. 

 

Van maandag t/m zondag heerlijke maaltijden op het zonovergoten terras, een wijnproeverij, live muziek, DJ’s, cocktails, unieke prijsuitreiking en de leukste baanploeg van Nederland!

Ook dit jaar is de 2-categorie weer van de partij. Schitterende wedstrijden op het hoogste niveau. Al kunnen wij net zo blij worden van een legendarische wedstrijd in de 8! De Nootdorp Open is populairder dan ooit.

Daarnaast wordt er ook weer gestreden voor de IT4SUCCESS PN2 Cup voor de enkels in de 2-categorie, meer informatie daarover vind je Hier

Tot snel!

 

Namens de Open Toernooicommissie,

Annet, Aniek, Annique, Gerben, Joeri, Joost, Daniel, Fenna, Manouk, Michel, Theo & Tobias.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Vragen over het lidmaatschap kunnen gemaild worden naar: ledenadministratie@nootdorpsetennisclub.nl

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl