Baanbeschikbaarheid tijdens Clubkampioenschappen

De NTC Clubkampioenschappen gaan dit weekend van start. Dit betekent veel leuke, onderlinge wedstrijden, maar ook dat deze 2 weken minder banen beschikbaar zijn om vrij te tennissen. Hieronder een overzicht:

- zaterdag 15 juni: 11.30 - 15.00 uur beperkt aantal vrijspeel-banen beschikbaar
- zondag 16 juni: 9.30 - 11.30 uur beperkt aantal vrijspeel-banen beschikbaar en 12 - 17 uur enkele tot geen vrijspeel-banen beschikbaar
- maandag 17 t/m vrijdag 21 juni: 16 - 19 uur beperkt aantal vrijspeel-banen beschikbaar en 19 - 22 uur geen vrijspeel-banen beschikbaar. De dinsdagavond-toss komt te vervallen.
- zaterdag en zondag 23 juni: enkele tot geen vrijspeel-banen beschikbaar