Schema Enkel Clubkampioenschappen bekend

Vandaag is het schema voor de Clubkampioenschappen Enkel gepubliceerd op mijnknltb.toernooi.nl.

Alle deelnemers hebben een e-mail ontvangen met daarin hun geplande wedstrijden tot en met vrijdag 21 juni. De wedstrijden die in het Enkel-finaleweekend gespeeld worden, alsmede de wedstrijden voor de Dubbel Clubkampioenschappen worden later gepubliceerd. Op zaterdag 22 juni wordt een BBQ georganiseerd, meer informatie hierover volgt nog.

We wensen alle deelnemers en toeschouwers gezellige en sportieve clubkampioenschappen toe!

Jeugdcommissie en Technische Commissie