Schrijf je uiterlijk zondag 26 mei in voor de Jeugd Najaarscompetitie 2019!

Je kunt je vanaf nu tot en met zondag 26 mei as inschrijven voor de jeugd najaarscompetitie 2019 en Tenniskids najaar 2019.

Klik hier voor het inschrijfformulier  of via menu Jeugd. Wees er snel bij, want VOL=VOL.

NB de selectiejeugd wordt automatisch ingedeeld en hoeft GEEN formulier in te vullen Meld je af bij jeugd@nootdorpsetennisclub.nl wanneer je niet mee kunt doen. Ook kun je via deze mail zo nodig een bericht voor de indeling doorgeven.

De Jeugdcommissie