Senior Plus Event NTC op vrijdag 7 juni

Op vrijdag 7 juni 2019 organiseert de NTC het jaarlijkse 'Senior Plus Event' voor KNLTB-leden van 50 jaar en ouder. Op deze dag speel je samen met je partner 3 of 4 (gemengd) dubbelpartijen.

Dit toernooi heeft een recreatief karakter en is bedoeld voor KNLTB leden met de speelsterktes 6 t/m 9 waarbij gezelligheid het uitgangspunt is. Zie voor uitgebreide informatie over dit event: Toernooien > Senior Plus Event of schrijf meteen in via dit inschrijfformulier.