Woensdag 15 mei - Vriendjesmiddag

Tennisschool Lembeck organiseert op woensdagmiddag 15 mei (van 14.00 tot 15.30 uur) vriendjesmiddag-tennis op de Nootdorpse Tennisclub (NTC). De tennisschool en NTC zouden het leuk vinden als jij als jeugdlid van NTC (of als je geen lid bent van NTC) samen met vriend(inn)en meedoet!

Het maakt niet uit of jouw vriend(in) nog nooit getennist heeft of al wel kan tennissen. Belangrijk is dat wij samen veel plezier gaan maken en je vriend(in)en de NTC en de tennissport leert kennen. Rackets zijn aanwezig als je zelf geen racket hebt.

Wanneer? Woensdagmiddag 15 mei 2019 van 14.00 tot 15.30 uur

Waar? Nootdorpse Tennisclub, Laan van Floris de Vijfde 1 in Nootdorp

Voor wie?: basisschool kinderen (leeftijd 6 t/m 12 jaar)

Kosten? Gratis

Wat gaan we doen? Bal en slagvaardigheid spektakel en daarna samen met jouw vriend(in) vrij tennissen.

Begeleiding door: Tennisschool Lembeck Thijn Hendriks en Jim van Haastrecht

Meld je vóór 13 mei samen met je vrienden aan dmv het aanmeldformulier (www.tennisschoollembeck.nl/ntc/activiteiten) in te vullen en te mailen naar ntc@tennisschoollembeck.nl.