Baanbeschikbaarheid tijdens voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie 2019 gaat vandaag van start! Van de NTC doen 61 senioren-teams en 16 jeugd teams (10 geel, 3 groen en 3 oranje) mee. Tijdens de competitiedagen zijn er minder banen beschikbaar om vrij te spelen.

Dit geldt met name voor de vrijdag, zaterdag en zondag.

vrijdag:

•  tussen 17 en 19 uur: 5 banen beschikbaar voor vrij spelen vanwege de lessen
  • tussen 19 en 22 uur: weinig tot geen banen beschikbaar voor vrij spelen

zaterdag:

• vrij spelen is mogelijk tot 10.30 uur en na 19 uur

zondag:

• vanaf 19 uur is vrij spelen mogelijk

De competitie duurt tot 6 juni. Tussen 27 april en 6 mei zijn er geen officiële competitiedagen en zijn er dus de hele dag banen beschikbaar om vrij te spelen.