Geslaagde Maak Kennis met Tennis-dag

Zondag 17 maart vond bij de NTC het Maak Kennis met Tennis evenement plaats. Van 14 to 16 uur konden jeugd en volwassenen kennis maken met deze leuke sport.
Na dagen van regen brak precies vandaag de zon door. Hierdoor kon iedereen heerlijk buiten op de banen aan de slag met een racket en een bal. Tennisschool Lembeck verzorgde samen met een deel van de selectiejeugd voor iedereen een gepast programma. Met een opkomst van ruim 40 deelnemers is deze dag zeker geslaagd te noemen.

We bedanken iedereen voor hun komst en hopelijk zien we elkaar snel weer op de tennisbaan!