Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie 2019 is bekend

De indeling voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2019 is bekend. Dit jaar doen ruim 29.000 teams van 1.615 verenigingen mee aan de grootste tenniscompetitie van Europa.

Vanaf vandaag kan je de indeling bekijken op mijnknltb.nl of in de KNLTB Clubapp. Klik hier voor het stappenplan om jouw competitie op mijnknltb.nl te vinden.

Vanaf één week voor de competitie kan je op mijnknltb.nl of in de Clubapp ook de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terug vinden.

De klasse-indeling van de teams is inmiddels ook bekend. In de teamindeling op deze website staat nu ook aangegeven in welke klasse jouw team is ingedeeld. Natuurlijk staat dit ook op mijnknltb.nl en in de Clubapp.

Om jouw team in de Clubapp te vinden volg je de volgende stappen:

• in de Clubapp ga je naar 'mijn profiel'
  • scroll naar beneden naar 'zoek spelers en teams'
  • zoek bij 'verenigingen' naar 'Nootdorp'.
  • Klik op KNLTB Voorjaar 2019 en dan krijg je een lijst van alle NTC teams.
  • Klik op het hartje om jouw team aan jouw favorieten toe te voegen.