Nieuws

De nieuwe Kiki Bertens op Basisschool de Waterwilg

Tennisschool Lembeck heeft in samenwerking met de gymdocenten van de basisschool de Waterwilg de kinderen kennis laten maken met tennis. Naar aanleiding daarvan is het volgende bericht geschreven: 

De afgelopen week heeft basisschool de Waterwilg een week lang in het teken gestaan van tennis. Tijdens de gymlessen leerden de kinderen van groep 3 tot en met 8 de basisbeginselen van deze populaire sport. En of er nog talentjes tussen zaten? Wie weet zien we over een paar jaar de nieuwe Kiki Bertens of Robin Haase, afkomstig van de Waterwilg!

Maak kennis met tennis 

Het is mooi dat de kinderen op een vrijblijvende en speelse manier kennis kunnen maken met, na voetbal, de een na grootste sport in Nederland. De organisatie van de “tennis gymlessen” was in samenwerking met de gymdocenten in handen van tennisschool Lembeck. De tennisschool die actief is op de nabijgelegen Nootdorpse Tennisclub. 

Leuke spelvarianten en oefeningen 

De kinderen kregen in parcoursvorm allerlei leuke spelvarianten en oefeningen voorgeschoteld waarbij bal en slagvaardigheid op een speelse manier getest werden. Zo mochten de kinderen proberen een forehand door de hoepel te slaan, de tennisbal hoog te houden met het racket, rally’s te spelen, ballen werpen in voorwerpen en overspelen zonder de bal te laten stuiteren.   

Geslaagde week 

Basisschool de Waterwilg en tennisschool Lembeck kijken terug op een geslaagde week. Lembeck: “Het is een ontzettende leuke en vrijblijvende manier om de kinderen kennis te laten maken met tennis. Kinderen kunnen hierdoor betere keuzes maken voor wat betreft de sport die zij graag willen beoefenen. Het enthousiasme en plezier spatte er vanaf.” En of de nieuwe Kiki Bertens of Robin Haase ertussen zit? De toekomst zal het leren!  

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Vragen over het lidmaatschap kunnen gemaild worden naar: ledenadministratie@nootdorpsetennisclub.nl

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl