Doe mee met het NTC Classic Toernooi op zondag 31 maart

Schrijf je in voor het interne Classic Toernooi op toernooi.nl! Dit jaar organiseren we het toernooi aan de vooravond van het tennisseizoen, namelijk op zondag 31 maart. De ultieme mogelijkheid om op een gezellige, ontspannen manier te kijken of jouw tennis-skills de winter hebben overleefd. Het toernooi start om 13 uur en duurt tot ca 16 uur. Traditiegetrouw is er tussendoor een heerlijke high-tea en zien we iedereen weer graag in hun mooiste witte / traditionele tenniskleding verschijnen.