Nieuws

Nieuw, de meerjaren KNLTB ledenpas - update jouw pasfoto

In maart komen de nieuwe KNLTB ledenpassen. Een opvallende aanpassing ten opzichte van eerdere ledenpassen is dat het nu een meerjarenpas is. De pas geeft dus geen jaartal meer aan en ook de speelsterkte staat niet meer op de pas. In 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als legitimatie bij deelname aan competities en toernooien. 

Ten slotte geldt bij de meerjaren ledenpas dat ook de pasfoto twee jaar mee gaat. Dus reden te meer voor leden om voor deze pas een actuele foto te gebruiken. Dit kan jezelf doen via de KNLTB ClubApp. Let op! Dit moet dan wel voor het eind van januari gedaan zijn.

De KNLTB wil samen met de bijna 1.700 tennisverenigingen streven naar een zo duurzaam mogelijk tennisklimaat. Verenigingen worden gestimuleerd te verduurzamen en daar wil de KNLTB zelf ook een bijdrage aan leveren. Om die reden introduceert de bond dit jaar de meerjaren ledenpas, die dus langer dan één jaar meegaat en daarom ook geen jaartal meer heeft. 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Vragen over het lidmaatschap kunnen gemaild worden naar: ledenadministratie@nootdorpsetennisclub.nl

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl