Contributiebetaling in januari 2019

In de derde week van januari 2019 wordt de jaarlijkse NTC-contributie geïnd. Net als in voorgaande jaren ontvangt u hiervoor een e-mail van KNLTB.Collect. In de e-mail staat een link naar een pagina waarop alle informatie over de factuur te zien is en de betaalmogelijkheden.

Mocht u uiterlijk 25 januari de e-mail niet ontvangen hebben, neem dan s.v.p. contact op met de ledenadministratie, zodat zij het mailadres kunnen controleren. Check ook even of de mail niet per ongeluk in de spam-box is gekomen.

De tennispasjes zijn vanaf eind maart op te halen bij de NTC bar.