Woensdagmiddag 13 februari ABN AMRO Kids day

13 februari 2019 zal er weer een Kids Day worden gehouden. Deze middag wordt georganiseerd speciaal voor de jonge tennisfans t/m 12 jaar. De jeugdcommissie van de NTC heeft 25 kaarten kunnen reserveren voor deze unieke middag. 20 Kaarten zijn bestemd voor NTC jeugdleden, en 5 voor de begeleiders. Lijkt het jou, als jeugdlid, leuk om mee te gaan naar De Kids Day 2019? Geef je dan snel op via het aanmeldingsformulier onder het menu optie Jeugd, want VOL = VOL!