6 januari 2019 Oliebollentoernooi en Nieuwjaarsborrel

Op zondag 6 januari as organiseert de NTC, voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel, het oliebollentoernooi.

Een gezellig toernooi waarbij je dubbels speelt die door de organisatie worden ingedeeld.

Schrijf je nu snel in op toernooi.nl, want VOL=VOL (ivm baancapaciteit)!

Of lees verder voor meer informatie.

Voor wie?
Alle 18+ leden van NTC kunnen meedoen. Ben je van plan binnenkort lid te worden en heb je al tenniservaring, schrijf je dan in via een mail aan jeugd@nootdorpsetennisclub.nl.

Hoe werkt het en kun je je aanmelden?
Schrijf je in via toernooi.nl, zonder partner. Wij zorgen ervoor dat er in pouletjes leuke dubbelpartijen gespeeld worden. Inschrijven en betalen kan tot en met woensdag 2 januari as, tenzij het maximum aantal deelnemers (ivm de baancapaciteit in de winter) eerder is bereikt.

Hoe laat?
De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 13.00 en ca 16:00 uur. Blijf aansluitend gezellig voor de Nieuwjaarsborrel!

Kosten?
De toernooi organisatie vraagt een kleine bijdrage in de kosten van € 2,50 per persoon.