Nieuws

UNICEF Bridgedrive 2018

Ook dit jaar organiseerden op 17 november de NBC en de NTC bridge  - met volledige instemming van het Bestuur van de NTC - de jaarlijkse Goede Doelen Bridgedrive in ons clubgebouw. De netto opbrengst van deze bridge drive komt weer geheel ten goede aan UNICEF, ten behoeve van kinderen, waar dan ook.

Samen met anderen willen wij ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Ieder kind moet gezond kunnen opgroeien, zich kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven kunnen halen. Het maakt voor ons niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wathun afkomst is. 

In de zonovergoten, net vernieuwde, tenniskantine kwamen 64 bridgers bij elkaar, met mede de doelstelling om UNICEF financieel te steunen.

Er werd in drie lijnen gebridged in een prima sfeer. De winnaars van deze top-integraal bridgedrive waren: Han Hendriks en Nic Wubben met een superscore van 66,53%. Ze moesten genoegen nemen met een warme handdruk van de voorzitter van de NBC want… alle prijzen waren voor UNICEF.

Na afloop was er de gebruikelijke loterij met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers. Daarna volgde er voor degenen die zich daarvoor hadden aangemeld een heerlijk Indonesisch buffet, verzorgd door Kees en Sjan Smeele en Floor en Marjan Speelman. 

Allen hebben bijgedragen aan het bedrag van €1648,- voor UNICEF.

Grote dank gaat uit naar alle betrokkenen, die een bijdrage hebben geleverd voor het slagen van deze Goede Doelen Bridge Drive en natuurlijk naar de plaatselijke ondernemers.

 

Het organisatie team:

Ineke Balm, Kees Meeuwisse, Martin Heintz, Lau van Beek, Floor Speelman en Gerard Dingjan

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Vragen over het lidmaatschap kunnen gemaild worden naar: ledenadministratie@nootdorpsetennisclub.nl

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl